Події
5 січня 2016
Макіївчани третій день замерзають без газопостачання та звинувачують "ДНР"
В окупованому місті третій день поспіль в умовах сильних морозів відключено газопостачання, яке бойовики не можуть полагодити.
news-image

Як повідомляє «Є!», окупаційна адміністрація терористів підключила до газопостачання лише третину об'єктів.

Залишаються ще близько 40 тисяч жителів, які замерзають без опалення.

Я завжди не приховую, коли тут особливо "утішно" говорять про Україну. Але сьогодні - не той випадок. Люди дійсно злі як собаки. Але вся злість йде на "ДНР". Межу підвів завідуючий відділенням, який сказав мені буквально наступне: "А що ти хотів? Ось до випадку твоєї матері, наприклад, підходить український закон, який ще ніхто не відміняв. Іноді ми орієнтуємося на російське законодавство. Плюс вони ще штампують своє, республіканське. Дивився мультик про «Простоквашино», як вони там лист становили? - Те хлопчик напише, то кіт пару рядків напише, то Шарик чого додасть. Так і наша "республіка". А ми потім слухаємо, як диверсанти газ підривають. У мене, наприклад, навіть світла немає - це теж, чи що, укропи?" - написав блогер Станіслав Васін.

Нагадаємо, аварія на газорозподільній станції у Макіївці сталася через нетверезого оператора, який вчасно не відкрив запірну арматуру для подачі газу на місто в ручному режимі.

Читайте також: Люди у Макіївці залишилися без газу