Світ
6 січня 2016
Секс-скандал у Кельні: жінки вимагають від Меркель радикальних заходів проти чоловіків-біженців
Сотні людей вийшли на вулиці Кельна, протестуючи проти серії сексуальних нападів і грабежів, здійснених бандами молодих чоловіків у новорічну ніч.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на службу ВВС, більшість протестуючих - жінки.

У декого в руках були плакати з вимогами до канцлера Німеччини Ангели Меркель вжити необхідних заходів. Раніше Меркель заявила, що розгнівана «огидними нападами», і закликала відповідні структури зробити все можливе, щоб знайти винних. Свідки злочинів і поліцейські стверджують, що з вигляду нападники були схожі на вихідців з арабських країн і країн північної Африки.

Нагадаємо, у поліцію Кельна було подано щонайменше 90 заяв від жінок, які стали об'єктами сексуальних домагань з боку підпилих чоловіків ввечері 31 грудня. Більшість інцидентів сталося в районі залізничного вокзалу. У більшості заяв також йдеться про пограбування.

Щонайменше одна жінка була згвалтована, а багато з них із працею вирвалися з рук нападників. Один зі свідків розповів, як його дружина і 15-річна дочка опинилися посеред величезного натовпу на вокзальної площі, і як він не міг нічим їм допомогти. За його словами, жінок хапали за груди і ноги і грубо обмацували.

Британка, яка гостювала в Кельні, розповідає, що група молодих чоловіків, які не говорили по-англійськи або по-німецьки, кидала в її бік і в бік її друзів петарди і бенгальські вогні.

Вони намагалися нас обіймати й цілувати, у моєї подруги вирвали сумку, - розповіла вона.
Інший спробував посадити нас у своє« приватне таксі ». Я бувала в різних ситуаціях, часто вельми ризикованих, але ніколи не відчувала нічого подібного, - додала вона.

На сайті місцевої газети Koelner Stadt-Anzeiger з'явилося повідомлення про те, що підозрювані вже відомі поліції.

Читайте також: "Наближається нове переселення народів",- чеський політик