Події
7 січня 2016
Через снігопади рух частиною України обмежений
Різкі стрибки температури повітря на дорогах регіонів, ожеледиця, дощ зі снігом та снігові замети призвели до значного утруднення руху автотранспорту.
news-image

Як повідомляє «Є!», за дорученням "Укравтодору" співробітники ДАІ на дорогах зупиняють автомобілі, в основному, вантажівки і просять водіїв, по можливості, перечекати негоду.

Вкрай утруднено рух на трасах Одеса-Київ, Одеса-Миколаїв, а також на дорогах обласного значення. Як повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС в області, зараз розглядається питання про тимчасове часткове закриття доріг на півночі регіону", - розповіли у національній поліції.

З метою недопущення аварійних ситуацій обмежено рух вантажного і пасажирського транспорту на наступних ділянках автомобільних доріг: Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта від Запоріжжя до кордону Херсонської області; Одеса - Мелітополь - Новоазовськ від кордону Херсонської області до кордону Донецької області; Енергодар - Василівка - Бердянськ від Енергодару до Бердянська; Запоріжжя - Маріуполь від Запоріжжя до кордону Донецької області.

Також рух обмежено на дорогах територіального, обласного та місцевого значення в Запорізькому, Оріхівському, Гуляйпільському, Пологівському, Куйбишевському, Розівському, Бердянському, Приморському, Чернігівському, Приазовському, Мелітопольському, Токмацькому, Михайлівському, Веселівському, Якимівському, Великобілозерському, Кам'янсько-Дніпровському, Василівському районах.

Читайте також: Тролейбуси в Севастополі не запустять до кінця новорічних свят