Україна
8 січня 2016
Українці домоглися перерахунку плати за опалення
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк врахував скарги громадян України.
news-image

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив провести перерахунок плати за теплопостачання по усіх об'єктах, де послуга не була надана ​​якісно, передає «Є!».

 Про це він заявив на засіданні міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій в п'ятницю, 8 січня.
Як повідомляє департамент інформації і комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, Яценюк відмітив, що є велика кількість скарг громадян, у тому числі жителів Києва, відносно низької температури теплоносія.
Прем'єр нагадав, що урядом було прийнято рішення, "яке чітко передбачає обов'язок перерахунку у тому випадку, якщо послуга зроблена не в повному об'ємі або неякісно. "Неякісно - це означає, коли батарея холодна, а виставляють (рахунок), як за гарячу", - відмітив Яценюк.


"Все залежить від якості послуги. Послуга надана ​​в повному об'ємі - значить, вона оплачується в повному об'ємі. Якщо послуга не зроблена в повному об'ємі, то вона і не оплачується", - підкреслив глава уряду.


Яценюк доручив по усіх об'єктах теплопостачання, де послуга не була надана ​​якісно, здійснити перерахунок. "І головне - запланувати в поточному році відповідні ремонтні роботи по таких будинках", - додав він.