PornHub оголосив статистику перегляду порнофільмів
У лідерах, як і торік, залишається США.
news-image

Один з найбільших та найвідоміших сайтів в порноіндустрії PornHub навів рейтинг-статистику за 2015 рік, в якій зазначив країни-лідери за кількістю переглядів порнофільмів.

Як передає «Є!», перше місце, як і в 2014 році, посіли США, друге місце займають британці, а от канадців з третього рядка потіснила Індія.

Незважаючи на те, що індійський уряд наклав тимчасову заборону на порнографічні сайти, Індія, як і раніше, залишається однією з країн лідерів за переглядами порнофільмів. П'ятірку замикає Німеччина.

На США припадає 41 відсоток трафіку з сайту, що на один відсоток більше, ніж у 2014-му.

У рейтинг потрапив також Азербайджан, з рекордно низьким показником. Так, азербайджанські користувачі інтернету, що користуються послугами даного сайту, проводять на PornHub всього 7 хвилин 6 секунд. У сусідній Грузії цей показник становить 7 хвилин 11 секунд, у Вірменії - 6 хвилин 55 секунд. Україна продемонструвала посередню зацікавленість фільмами "18+" - її показник 7 хвилин 2 секунди.

Рекорд в цій справі поставили філіппінці - користувачі інтернету з цієї країни проводять на порно-сайті в середньому 12 хвилин 45 секунд.

Відзначимо, що сайт PornHub відвідали в 2015 році 21,2 мільярди чоловік, що становить 40000 візитів за хвилину або 2,4 мільйона - за годину.