Суспільство
10 січня 2016
Російського політолога висміяли на телеканалі Аль-Джазіра (відео)
Ведучий дуже швидко зміг протистояти постулатам російської пропаганди.
news-image
Подолати російську пропаганду надскладно, але арабський телеканал Аль-Джазіра спробував це зробити. Народний депутат Борислав Береза опублікував у Facebook відео, головною героїнею якого стала російський політолог Наталя Нарочніцька, повідомляє «Є!».
 
Російська пропагандистка звикла знаходитись у комфортних студіях вітчизняного ТБ, де режисер-постановник усе спланував. На арабському телеканалі Нарочинська опинилася у геть нових умовах. Ведучий ставив їй незручні запитання, на які бідолашна росіянка вже не знала, як відповідати.
 
Інтерв'юер зміг зруйнувати російську пропаганду, як картковий будиночок. Нарочинська зблідла на очах, наводячи єдиний аргумент: у всьому винні американці. Але глядачі в залі досить адекватно реагували на відповіді знаного в Росії політолога: Нарочинську буквально висміяли. Це відео, насправді, краще один раз побачити, ніж багато разів про нього почути!
 

Это шедевр! Это бесспорно лучшее препарирование последователя Кремля в прямом эфире. В российскую пропагандистскую ложь уже никто не верит. Шедевр! Наталья Нарочницкая, российский политолог, одна из самых ярых сторонников "русского мира", доверенное лицо Путина отвечала на жесткие вопросы журналистов на канале Аль-Джазира: "Россия при союзе с Украиной является сверхсилой, когда Украина является врагом, сверхсилы не получится". Вот так вот. Растем на глазах. То укропы безмозглые обманутые, то резко - "пятый элемент" просто!(с) Олена Очеретяна

Опубликовано Бориславом Березой 9 января 2016 г.