Блейк Шелтон заспівав за свиню в мультфільмі Angry Birds
Робота над мультфільмом викликала у музиканта деяку розгубленість.
news-image

Озвучував свиню на ім'я Ерл в майбутньому повнометражному мультфільмі Angry Birds за мотивами однойменної гри кантрі-співак Блейк Шелтон. Він зізнався, що ця робота викликала у нього деяку розгубленість, повідомляє «Є!» з посиланням на ЗМІ.

Він також записав від його імені музичну композицію, яку включать в саундтрек стрічки, повідомляє The Hollywood Reporter. Стрічка вийде в прокат 20 травня 2016.

«Мені постійно говорили: більше кантрі! Я відчував себе так, ніби записував закадровку для фільму "Дурні з Хаззарда"», - прокоментував Шелтон.

За словами музиканта, робота над мультфільмом викликала у нього деяку розгубленість.

"Я можу писати щось про себе і своє життя, але у мене немає ніякого досвіду стрільби з рогатки в свиней", - наголосив співак.



У вересні 2015 вийшов перший трейлер Angry Birds. Головним героєм стане червоний птах Ред, ватажок зграї в грі, який при цьому постає не тільки роздратованим, але і не дуже впевненим у собі персонажем. У числі інших персонажів - птахи з іменами Чак, Бомб і Матильда, а також свині Леонард і Ерл.

В англомовній версії фільму герої будуть озвучені такими артистами, як Джейсон Судейкіс, Джош Гад, Денні Макбрайд, Білл Хейдер, Майя Рудольф і Пітер Дінклейдж. Картина вийде на екрани у форматі 3D.