Суспільство
10 січня 2016
Маріупольські школярі проведуть канікули на Західній Україні (фото)
Поїздку організувало управління СБУ у Донецькій області.
news-image

15 школярок з Маріуполя 10 січня поїхали відпочивати на Західну Україну. Заступник директора з виховної роботи ЗОШ №42 Тетяна Сєрова розповіла, що весело і з користю провести дівчатам канікули дозволила програма "Схід і Захід" разом, а подорожі посприяло управління СБУ в Донецькій області, повідомляє місцевий ресурс 0629, передає «Є!».

Школа №42 відома у Маріуполі тим, що навіть за часи "ДНР" керівництво закладу не знімало з будівлі український прапор. Тому питання, яким саме школярам організувати карпатські канікули, не виникало.

Тетяна Сєрова наголосила, що для подорожі вона обрала учениць 9-11 класів, які добре навчаються й активно беруть участь в усіх патріотичних заходах.

"Діти до останнього не вірили, що зможуть поїхати на Західну Україну, а їм зробили такий подарунок до Різдва", - додала вона.

До 17 січня школярки будуть відпочивати на гірськолижній базі "Сонячна долина" під Чернівцями. Декілька днів вони кататимуться на лижах, а потім візьмуть участь у різноманітних заходах та екскурсіях.