Україна
10 січня 2016
У Києві затримали угрупування, яке скоїло напад на бійців АТО
У протиправних діях брав участь громадянин РФ.
news-image

10 січня Генпрокуратура повідомила про затримання озброєної групи осіб, яка 23 листопада на території парку відпочинку "Гідропарк" у Києві здійснила напад на бійців АТО. Про це повідомило на офіційному сайті Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, передає «Є!».

Злочинців затримали на місці їх тимчасового проживання. До угрупування, за інформацією, входив громадянин Росії. У правопорушників вилучили 6 гранат Ф1, 3 тротилові шашки з детонаторами, близько 500 патронів калібру 7,62 мм та дві бейсбольні біти.

Правоохоронні органи перевіряють вірогідність інших злочинів, скоєних злочинцями. До Печерського районного суду Києва подано клопотання для обрання запобіжного заходу злодіям. При затриманні останні чинили опір та погрожували використати наявні у них боєприпаси.

Нагадаємо, пригода сталася 23 листопада у парку відпочинку "Гідропарк". Тоді група осіб напала на бійців АТО і співробітників СБУ, заподіяла їм численні тілесні ушкодження. Один із потерпілих досі знаходиться у комі. У нього тяжка відкрита черепно-мозкова травма і перелом основи черепа.