Дженніфер Еністон захопилася дивною дієтою
Актриса збирається харчуватися виключно тако.
news-image

46-річна актриса шокувала шанувальників своїм новим захопленням. Як відомо, Дженніфер Еністон ретельно стежить за своїм здоров'ям і приділяє особливу увагу корисної їжі. Вона також не бентежиться пробувати на собі різні дієти, які можуть допомогти їй зберегти форму і молодість. Проте останнє її захоплення змусило здивуватися навіть відданих шанувальників, знайомих з її дивацтвами, повідомляє видання US Weekly, пише «Є!».

Вся справа в тому, що Еністон вирішила випробувати на собі модну нині в США дієту «Очищення за допомогою тако».

Творці цієї дієти, пропонують всім охочим харчуватися виключно цим мексиканським блюдом протягом 30 днів. Вони навіть випустили книгу з однойменною назвою з описом дієти і рецептами, яка була розкуплена за лічені дні. 

Під час одного з недавніх інтерв'ю журналіст поцікавився у актриси знає вона про нову популярну дієту, в результаті, під кінець спілкування, Дженніфер зважилася спробувати «очиститися за тако» і замовила собі книгу.

"Я заінтригована. У цьому явно щось є », - цитує актрису видання.

Єдине, що збентежило актрису - це те, що начинка для кукурудзяних коржів обов'язково повинна бути вегетаріанською. Хоча Еністон не звикати - для досягнення помітних результатів, вона готова піти на багато що.