Війна
12 січня 2016
У зоні АТО спостерігається загострення ситуації
Станом на сьогодні 12 січня сторони конфлікту звинувачують один одного в порушенні перемир'я.
news-image

Ситуація в зоні АТО знову загострилася, за добу противник 35 раз порушив перемир'я, передає «Є!» з посиланням на прес-центр АТО.

За словами військових, у Донецька під обстріл потрапили Піски, Дослідне, Авдіївка, дещо північніше - Верхньоторецьке.

Наші позиції у Мар'їнки обстріляли з ручного протитанкового гранатомета, а у Красногоровки працював снайпер. Застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети і великокаліберні кулемети, окупанти намагалися спровокувати наших захисників на відкриття вогню у відповідь в районі Новгородського, Зайцеве і Майорського, розташованих на північ Горлівки, - йдеться в повідомленні.

Також у штабі АТО повідомили, що поблизу Семигір'я (Донецька область) відбулося бойове зіткнення.

І знову неспокійно на самій Луганщині. Пізно ввечері по опорних пунктах українських підрозділів у Кримського відкрили вогонь з гранатометів, а також мінометів калібру 120 мм .., - повідомляє прес-центр.

У свою чергу, в "ДНР" заявили про обстріл ВСУ село Комінтерново на півдні Донбасу

Українські силовики почали обстріл села Комінтерново близько 14:00. Вогонь вівся з захопленого села Водяне, - передає сепаратистське видання ДАН.


За інформацією видання, силовики застосували міномети калібру 82 мм.

Як повідомлялося, з 5 січня кількість обстрілів в зоні АТО збільшилася після відносного затишшя в новорічні дні. ВСУ повідомили про двох загиблих в Донбасі за вихідні.

Читайте також: Морпіхи заняли нові позиції під Комінтерновим та розповіли про життя у захопленні (ВІДЕО)