Події
12 січня 2016
Аксьонов закликав чиновників у Криму підготуватись до водохресних морозів
Російський голова Криму Сергій Аксьонов наказав кримським чиновникам підготуватись до можливого погіршення погодних умов.
news-image

Про це він сказав під час засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 12 січня, повідомляє«Є!» з посиланням на прес-службу окупаційного уряду Криму.

Хочу ще раз нагадати, що необхідно підготуватись до холодів, які очікуються до 19 січня. Ті регіональні штаби, які знову не підготуються і в кого буде хаос напередодні морозів, – будемо вважати, що вони не підготувались до процесу. План дій у всіх є, і не бачу проблем в тому, щоб йому слідувати, – сказав Аксьонов. 

Він зазначив, що на півострові головним питанням є недопущення обмежень щодо подачі води і тепла в будинки кримчан.

У Криму 12 січня оголосили штормове попередження, очікують посилення вітру до 25 метрів на секунду. Через негоду вже кілька разів зупинялась робота Керченської поромної переправи.

Нагадаємо, напередодні новорічних свят знову припинилась поставка електрики з материкової України до Криму через пошкодження опори ЛЕП. Деяким кримчанам довелось зустрічати новий рік при свічках. Зараз ЛЕП, якою до Криму передавали до 250 мегават, відновили, проте електроенергію на півострів не подають, оскільки закінчилась дія енергоконтракту.

 

Читайте також: Влада Севастополя повідомила, у які години вимикатиме світло