Події
13 січня 2016
На Сумщині молодиця після в'язниці побула на волі трохи більше 10 днів і скоїла вбивство
Перебуваючи у нетверезому стані, жінка посварилась зі своїм знайомим, і в нападі неконтрольованої люті нанесла йому кілька ударів, що виявились несумісними з життям.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУ НП України в Сумській області, на лінію «102» до чергової частини Глухівського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від одного з жителів міста про те, що його сусідка потребує допомоги працівників поліції, передає «Є!».

На виклик виїхала слідчо-оперативна група. Вже на місці правоохоронців зустріла 60-річна місцева жителька і розповіла про події, свідком яких вона стала.

З‘ясувалось, що близько 17:00 вона прийшла на гостини до свого знайомого. Трохи згодом завітала ще одна гостя – 28-річна сусідка. Чоловік влаштував застілля, під час якого між ним та молодицею виникла сварка, а потім і бійка. Злякавшись тієї люті, з якою молода і сильна гостя лупцювала 57-річного чоловіка, літня жінка втекла на вулицю і попросила свого сусіда викликати правоохоронців.

Працівники поліції застали геть п‘яну молодицю біля вже мертвого тіла господаря будинку. Вона тільки напередодні нового року звільнилась з пенітенціарного закладу, де відбувала покарання за вчинення майнових злочинів та ухиляння від громадських робіт, тож, відповідно, на волі побула трохи більше 10 днів. Нині ж її знову затримано, і цього разу - за підозрою у вчиненні вбивства.

За фактом смерті громадянина відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 КК України «Навмисне вбивство». Підозрюваній загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.