Ольга Куриленко сяє на презентації свого нового фільму (фото)
У Римі свою нову стрічку «Листування» представив режисер Джузеппе Торнаторе, і виконали головні ролі Ольга Куриленко і Джеремі Айронс.
news-image

11 січня в Римі відбулася презентація нового фільму за участю Ольги Куриленко - «Листування». Її партнером на знімальному майданчику стрічки італійського режисера Джузеппе Торнаторе став Джеремі Айронс, повідомляє «Є!».

У центрі уваги картини - стосунки між головними героями, зрілого вченого-астрофізика і його молодий коханої Емі. Крім різниці у віці, їх розділяє ще і відстань, а тому вони ведуть любовне листування.

Також у зйомках фільму брали участь Шона МакДональд, Даррен Уітфілд, Джеймс Блур та інші.

Для 67-річного Джеремі Айронса «Листування» стане першою у низці прем'єр 2016 року. Найближчим часом на великий екран вийдуть ще три картини з його участю: біографічна драма «Гонка», супергеройський екшен «Бетмен проти Супермена», «Кредо вбивці» з Майклом Фассбендером.

Ольгу Куриленко, до якої світова популярність прийшла після ролі дівчини Бонда в «Кванті милосердя», частіше можна було бачити на другорядних ролях в бойовиках і трилерах (таких, як, наприклад, «Прискорення» і «Людина листопада»). Проте останнім часом актрису все частіше можна бачити в драматичних картинах, таких, як «Шукач води» Рассела Кроу і «Ідеальний день» з Бенісіо Дель Торо.

Зняв «Листування» Джузеппе Торнаторе, який прославився такими своїми роботами, як «Краща пропозиція», «Новий кінотеатр "Парадізо"», «Малена» з Монікою Беллуччі та інші.

Світова прем'єра фільму «Листування» призначена на 14 січня.