Події
14 січня 2016
Родичі загиблих в авіакатастрофі А321 над Синаєм повинні повернути страхові гроші
Родичі потерпілих у катастрофі літака А321 над Синайським півостровом повинні будуть повернути страхові 2 млн рублів в разі підтвердження версії про теракт.
news-image

Справа в тому, що він не входив до страховий випадок, який зобов'язує страхові компанії виплачувати компенсації. Про це повідомив адвокат Ігор Трунов, пише «Є!».

РІА «Новости» повідомило, що родичі загиблих у катастрофі російського літака Airbus 321 змушені повернути страховим компаніям всі виплати, так як теракт не входив в страховий випадок.

Теракт не входить в страховий випадок. Всі потерпілі повинні будуть повернути отримані 2 млн рублів, - цитує агенство слова Трунова.

Адвокат зазначив, що спочатку було порушено справу за за статтею про порушення авіаційної безпеки, проте пізніше російські власті офіційно підтвердили версію про теракт.

Нагадаємо, літак А321, що належав компанії «Когалимавіа», слідував чартерним рейсом з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербург 31 жовтня і впав на півночі Синайського півострова. Всі пасажири і члени екіпажу загальним числом 224 людини загинули.

Пізніше «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за аварії літака, а розвідслужби США і Великобританії заявили про свої підозри у скоєнні теракту. ФСБ визнало катастрофу літака результатом терористичної атаки: на борту була підірвана бомба.

Читайте також: "Когалимавіа" вимагатиме від Єгипту компенсації за теракт на борту А321