Події
15 січня 2016
Корбана перевели в СІЗО СБУ
За даними ЗМІ, його перевели із лікарні у зв'язку із закінченням терміну реабілітації та висновків виписки медичної комісії.
news-image

Сьогодні Геннадія Корбана виписали з лікарні і перевели в СІЗО СБУ. Про це повідомляє телеканал "112 Україна", передає «Є!».

Корбана перевели у слідчий ізолятор СБУ в Аскольдовому провулку у Києві. За даними медіа, його перевели у зв'язку із закінченням терміну реабілітації та висновків виписки медичної комісії.

Адвокат Корбана Олексій Шевчук пояснив, що його підзахисний досі почувається недобре, відчуває болю після операції. Медики рекомендували політику не транспортуватися, постійно перебувати під наглядом, і в разі поганого самопочуття, він далі може бути госпіталізований. Також адвокат зазначив, що навіть йшлося про те, що Корбана не можна транспортувати для того, щоб не зашкодити його здоров'ю.

Як повідомлялося, Дніпровський суд відправив Геннадія Корбана під арешт на 60 діб. 31 жовтня СБУ і ГПУ почали спецоперацію з розслідування діяльності Геннадія Корбана. Його підозрюють в організації злочинної групи, яка викрадала людей. Також Корбана підозрюють у розкраданні 40 млн грн, зібраних для волонтерів АТО.

ГПУ оприлюднила аудіозапис розмови людей з голосами, схожими на голоси адвоката Геннадія Корбана Оксани Томчук і нардепа Андрія Денисенка. У ГПУ також продемонстрували папери, які нібито свідчать про те, що депутати групи "Укроп" отримують доплати від Корбана. Також кошти отримували чиновники Дніпропетровської ОДА. Ще у Корбана виявили схеми рейдерських захоплень підприємств. Відомство оприлюднила аудіо розмов людей з голосами, схожими на Геннадія Корбана та деяких нардепів.

Читайте також: Захисту Корбана відмовили у відводі суддів