Лера Кудрявцева виглядає ровесницею власного сина (фото)
Телеведуча виклала в блог знімок з 25-річним сином Жаном.
news-image

Лера Кудрявцева нечасто ділиться в Instagram фотографіями свого сина, 25-річного Жана. Багато читачів блогу зірки навіть не знають про те, що у телеведучої такий дорослий спадкоємець! Тим більшим здивуванням для шанувальників Кудрявцевої став сімейний знімок, який вона нещодавно опублікувала на своїй сторінці, повідомляє «Є!».

«Моя любов всього життя! Не любить фотографуватися, як і всі чоловіки в нашій сім'ї. Моя надія, опора і захист! Синуля», - підписала кадр з Жаном його 44-річна мама.

Передплатники блогу телеведучої відзначили, що сама Кудрявцева виглядає анітрохи не старше свого сина!

«Ніколи б не подумала, що у вас такий дорослий син», «Ви сама на дівчину схожі», «Ви так здорово виглядаєте», - прокоментували публікацію шанувальники Лери.

До речі, цікаво, що користувачі соцмережі також вирішили, ніби син Кудрявцевої дуже нагадує співака Діму Білана. Багато навіть трохи не переплутали Жана з виконавцем.

«Діма Білан!», «На перший погляд на Білана схожий», «Син на Діму Білана схожий», - прокоментували пост вони.

Втім, що, оскільки на знімку син Лєри стоїть боком, судити про те, наскільки правдиві домисли про його схожості зі співаком, досить проблематично.

Нагадаємо, Жан - син Лєри від шлюбу з музикантом групи «Ласковий май» Сергієм Ленюком. Зараз Кудрявцева одружена з хокеїстом Ігорем Макаровим.