Події
18 січня 2016
"Жертва" кризи: "Аерофлот" відмовився від корпоратива за 65 млн рублів
Російський державний перевізник «Аерофлот» відмовився від проведення традиційного корпоративного заходу за 65 млн рублів.
news-image

Про це повідомив агентству «Москва» прес-секретар компанії Максим Фетісов, передає «Є!».

За словами співрозмовника агентства, авіакомпанія, що розмістила тендер на проведення корпоративу, отримала кілька пропозицій, але в підсумку від заходу вирішили відмовитися. Він підкреслив, що премію «Злітна смуга» вручали з 2009 року, але в 2015 році від церемонії також вирішили відмовитися.

Раніше 17 січня РБК опублікувало замітку про підготовку корпоративного заходу. Згідно проектної документації на сайті держзакупівель, передбачалося, що воно буде складатися з двох частин - вручення премії «Злітна смуга» і «виступу не менше п'яти популярних російських артистів (наприклад: Сергій Лазарєв, Діма Білан, Йолка, Віра Брежнєва, група Serebro)» .

Серед вимог до організаторів «Аерофлот» перерахував «забезпечення двох ведучих на весь захід: чоловіки (рівень Андрія Малахова), жінки (рівень Яни Чурикової)», необхідність організувати сцену, танцпол, парковку, розробку «відеоконтенту для сцени і банкетного залу» та інші. Передбачалося, що захід відвідають 1400 чоловік.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів РФ Антон Силуанов заявив, що на Росію очікує повторення кризи 1998 року.

Читайте також: Міністр фінансів Росії: На країну чекає повторення кризи 1998 року