Чоловічий журнал Penthouse відмовиться від друкованої версії видання
Точна дата повного переходу в онлайн версію поки не названа.
news-image

Популярний чоловічий журнал Penthouse незабаром перестане виходити в світ у друкованому вигляді та буде публікуватися виключно онлайн. Про це повідомили в компанії FriendFinder Networks, яка видає цей журнал "для дорослих", передає «Є!».

Як говориться в заяві компанії, яке наводить газета The Wall Street Journal, видавець пішов на такий крок, щоб "відповідати найпопулярнішому способу споживання медіаконтенту" сучасними читачами.

При цьому наголошується, що зміст журналу не зміниться. Точна дата повного переходу в онлайн версію поки не названа.

Повідомляється також, що офіс журналу в Нью-Йорку буде закритий, а редакція переїде в Лос-Анджелес, де знаходиться штаб-квартира FriendFinder Networks.

Журнал Penthouse був заснований у 1965 році у Великобританії, у 1969 році вийшов перший номер в США. Видання відрізняє публікація більш відвертих матеріалів і фотознімків в порівнянні з його найближчим конкурентом Playboy. Видавці останнього торік оголосили про зміну концепції, вирішивши не публікувати в своїй друкованій версії фото повністю оголених жінок.

За часів найбільшої популярності щомісячний тираж Penthouse становив близько 5 млн екземплярів. В останні роки він скоротився до приблизно 110 тис копій на місяць. У 2013 році FriendFinder Networks оголошувала про банкрутство, але їй вдалося втриматися на плаву завдяки реорганізації.

Читайте також: У центрі Парижа горить готель Ritz