Резонанс
19 січня 2016
Нацполіція оприлюднила відео з камер спостереження під час сутички у Драгобраті
Учасників подій на турбазі Закарпаття підозрюють у причетності до кількох злочинів.
news-image

Як повідомили у прес-службі Національної поліції України, учасників подій на турбазі Закарпаття підозрюють у причетності до кількох злочинів, передає «Є!».

Зокрема, йдеться про конфлікт на автозаправній станції у Львівській області напередодні Нового року, а також про бійку на території туристичної бази в урочищі Драгобрат на Закарпатті.

28 грудня минулого року у приміщенні однієї з АЗС на території Пустомитівського району Львівської області стався інцидент, під час якого один з відвідувачів вчинив сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС та здійснив кілька пострілів у стелю з бойової зброї.

10 січня цей же громадянин разом з чотирма іншими громадянами вчинили бійку з персоналом однієї з туристичних баз в урочищі "Драгобрат" на Закарпатті. Під час конфлікту громадяни погрожували вогнепальною зброєю та використовували підручні засоби, - йдеться в повідомленні відомства.

Наразі всі п'ятеро учасників бійки на території туристичної бази зарештовані згідно з рішеннями суду.

Нагадаємо, що стосовно затриманих відкрито дев'ять кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (Розбій) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.