Політика
20 січня 2016
Кличко у Давосі: Через падіння цін на нафту Росія стане менш агресивною в міжнародній політиці
Також Віталій Кличко заявив, що відкритість влади – головний ключ у протидії корупції та залученні інвестицій.
news-image

Через падіння світових цін на нафту, Росія буде змушена зосередитися на соціальних проблемах всередині країни та стане менш агресивною в міжнародній політиці. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в інтерв’ю в прямому ефірі телеканалу CNBC під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі, передає «Є!» із посиланням на прес-службу мера.

Обвал цін на нафту напряму впливає на Росію. Раніше вона використовувала профіцит бюджету не на модернізацію економіки і соціальні програми, а на посилення озброєння і спецслужб. Тепер Росія буде змушена зосередитися на соціальних проблемах всередині країни і однозначно буде менш агресивною в міжнародній політиці, - зазначив Кличко.

Також Віталій Кличко заявив, що відкритість влади – головний ключ у протидії корупції та залученні інвестицій.

Ми розуміємо, що для подальшого розвитку Києва та України нам потрібні швидкі та ефективні реформи. Вони йдуть не так швидко, як хотілося б. У Києві ми впроваджуємо інноваційні технології в управлінні містом - систему Smart City. В цьому нам допомагають світові компанії. Уже, зокрема, працює електронний бюджет та сервіс онлайн-петицій, які популярні серед киян, - зазначив Кличко.
Ми очікуємо більше інвестицій в економіку міста. Менш, ніж за два роки ми змогли залучити в столицю 1,7 млрд гривень інвестицій. Це гарний сигнал для нашого міста та країни в цілому, - підкреслив Кличко.
Читайте також: Віталій ‎Кличко‬ у Давосі взяв участь у прямому ефірі телеканалу CNBC (фото)