Україна
20 січня 2016
"При Україні було погано, при Росії - ще гірше", - кримчани скаржаться на чиновників
Деякі мешканці півострова знаходяться у розпачі.
news-image

Кримчани, які вітали приєднання півострова до Росії, тепер розчаровуються в новій владі, яка мало чим відрізняється від попередньої. Про це йдеться в матеріалі The Guardian, передає «Є!».

"Більшість визнає, що російська влада не стала тією панацеєю від бід республіки, яку всі чекали", - пише видання.

Як приклад видання наводить історію Олега Зубкова - бізнесмена, який створив в Криму два зоопарки і обіцяв спустити своїх левів на українських націоналістів, а також назвав одного зі своїх тигрів Референдумом - на честь плебісциту, який закріпив входження Криму до складу РФ. Після того, як у зоопарках через відключення електрики загинуло троє тигренят, він різко почав критикувати місцеву владу.

"Цей уряд гоблінів ... Це просто бандити, які опинилися в потрібний час у потрібному місці", - заявив він виданню, вказавши, що чиновники нічого не зробили для процвітання Криму.
"При Україні було погано, але ось прийшла Росія, і стало ще гірше. Бюрократизм, корупція, некомпетентність - тут зараз неможливо нічим займатися", - цитує слова підприємця видання.

Раніше він говорив, що буде домагатися відставки прокурора Криму Наталії Поклонської, а та порадила йому самому посидіти в клітці замість тигрів.