Суспільство
22 січня 2016
У Грозному проходить мітинг на підтримку Рамзана Кадирова (фото)
Організатори вважають, що в демонстрації під гаслом «В єдності наша сила» візьме участь 700 тис осіб.
news-image

Жителі Чечні зібралися на масштабний мітинг на підтримку лідера республіки Рамзана Кадирова, передає «Є!» із посиланням на Lifenews.

Акція під основним гаслом «В єдності наша сила» проходить на центральній площі Грозного. Організатор акції - Рада профспілок Чечні - вказала в заявці на його проведення 750 тис чоловік в якості передбачуваного числа учасників.

Основною метою мітингу активісти називають спробу виступити проти розгойдування ситуації в країні в складних економічних умовах і висловитися на підтримку Рамзана Кадирова, як це раніше зробили російські політики, у тому числі і члени фракції «Єдиної Росії».

Нагадаємо, глава Чечні Рамзан Кадиров раніше заявив, що несистемна опозиція не зацікавлена ​​у процвітаючій і сильній Росії і намагається нажитися на складній економічній ситуації. На його думку, до таких людей потрібно ставитися як «до зрадників» і судити їх «за підривну діяльність».
З критикою цих висловлювань виступили деякі політики і правозахисники. Разом з тим в Кремлі порадили уважно читати заяви Рамзана Кадирова і враховувати, що глава Чечні говорив про несистемну опозицію, а не про представників позапарламентських партій.