22 січня 2016
Вагітна Ольга Фреймут похвалила батька своєї майбутньої дитини
Ведуча зізналася, що зараз поруч з нею ідеальний чоловік, якого "можна вести на виставку чоловіків".
news-image

Ведуча програми "Новий інспектор Фреймут" Ольга Фреймут, яка вдруге вагітна, привідкрила таємницю свого особистого життя. В інтерв'ю виданню Viva! Ольга зізналася, що поруч з нею ідеальний чоловік, якого "можна вести на виставку чоловіків", передає «Є!».

Мене бояться слабкі духом чоловіки, невпевнені в собі. В особистому житті я шукаю чоловіків свого рівня і тих, у кого я можу чогось навчитися. Краще бути однією, ніж тягнути на своїх плечах якого-небудь альфонса. Чоловік для мене має бути лідером, адже я не феміністка. Зі мною зараз чоловік, у якого я вчуся. Його навіть можна вести на виставку чоловіків, мені здається, - поділилася Фреймут.

На запитання, чи розповість Ольга, хто ж цей ідеальний чоловік, ведуча відповіла:

Я розповім пізніше, думаю, вже скоро.

Також Фреймут поділилася, що любить дивувати свого коханого небанальними подарунками.

Я завжди вміла висловлювати свої почуття: роблю своєму коханому небанальні подарунки, я вмію дивувати. Взагалі, кохати чудово, тоді ти відчуваєш, що живеш, - сказала майбутня мама.

До слова, раніше Ольга розповідала, якщо їй доведеться народжувати вдруге, вона робитиме це в Україні.

Якщо дасть Бог народжувати вдруге - оберу Україну, адже я вивчила цю сферу дуже детально, як інспектор, і знаю, куди йти, а які пологові будинки обходити десятою дорогою, - наголосила Фреймут.
Читайте також: Ольга Фреймут вагітна