Події
22 січня 2016
Російський депутат, який розкритикував Кадирова, розповів про погрози на свою адресу
Депутат Красноярського міської ради Костянтин Сенченко, який раніше розкритикував главу Чечні Рамзана Кадирова, розповів про погрози на свою адресу.
news-image

Про це передає в п'ятницю, 22 січня, «Є!» з посиланням на російське видання «Настоящее время».

В інтерв'ю Сенченко розповів, що «не було прямих погроз, але натяки були».

Натякали, ти ж буваєш в Москві, гуляєш по Червоній площі, всяке буває. Але це абсолютно нормально - Красноярськ місто теж суворий, я займаюся тут бізнесом 25 років. Для мене в цьому нічого нового не було, і не це було аргументом, - розповів він в інтерв'ю.

До правоохоронних органів він звертатися не має наміру. Питання, на його думку, вичерпане.

Також Сенченко сказав, що ті люди, які можуть спробувати заподіяти йому фізичне насилля, «прекрасно знають, що якщо мене вб'ють, я помщуся».

Депутат також розповів, що його донька, яка була за кордоном під час конфлікту навколо його критичного поста в фейсбуці, питала батька, чи варто їй повертатися до Росії.

Я писав, що все нормально, у результаті вона повернулася, - додав він.

Через деякий час після того, як Сенченко розкритикував Кадирова, в інстаграме глави Чечні з'явилося відео з вибаченнями депутата. Говорив він зі спортсменом-борцем Буйвасаром Сатієв, який є почесним громадянином Красноярська. Сенченко вважає, що його «розвели з погляду політтехнології»: депутат був упевнений, що відеозапис ніхто не побачить, крім Кадирова.

Читайте також: "Кадиров - ганьба Росії": у російських соцмережах розпочався політичний флешмоб