Політика
26 січня 2016
Людина за все життя не заробить стільки грошей, скільки Гонтарева за один день на валютних спекуляціях - Ляшко
Радикальна партія вимагатиме відставки голови Нацбанку.
news-image

Сьогодні у кулуарах Верховноі Ради лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив журналістам, що вимагатиме звіту Уряду у Парламенті та звіту голови Національного банку України Валерії Гонтарєвоі, передає кореспондент «Є!»

Адже ті валютні спекуляції, що зараз відбуваються на валютному ринку, внаслідок чого гривня втратила 15% своєї вартості - це вкрадені у людей зарплати, пенсії, обезцінені заощадження. А влада робить вигляд, наби нічого не відбувається. Останні грабіжники так не грабують людей, як нинішня влада та Нацбанк. І всі мовчать. Людина за все життя не заробить стільки грошей, як Гонтарева та її махінатори заробляють за один день на валютних спекуляціях на обвалу курсу гривні.

А через обвал курсу ціни на товари ростуть, ліки дорожчають та все інше. Хто за це буде відповідати? Тому ми вимагаємо звіту Уряду та звіту голови Національного банку та здійснення кадрових рішень - відставки голови Нацбанку Гонтаревої, формування нового Уряду, нової коаліції та прийняття нової економічної програми, яка дасть можливість подолати масштабне безробіття та підвищити рівень життя людей, - наголосив нардеп.