Події
26 січня 2016
У прокуратурі кажуть, що Семенченко отримав звання незаконно
Головна військова прокуратура підозрює нардепа від "Самопомочі" Семена Семенченка в незаконному отриманні військового звання.
news-image

Як повідомляє «Є!», Печерський районний суд надав прокуратурі доступ до документів ЦВК, зокрема документи з оригіналами підписи Семенченко, його автобіографію, заяви і довідку від командира військової частини №3027.

Іншим рішенням суд надав прокуратурі доступ до документів Верховної Ради, які містять зразки його підпису.

У судовому рішення сказано, що військові прокурори проводять розслідування за ознаками незаконного позбавлення волі або викрадення людини, а також підробці документів.

У ході досудового розслідування встановлено, що 13 серпня 2015 посадовими особами Вишгородського районного військового комісаріату Київської області складений і виданий завідомо неправдивий офіційний документ, а саме: тимчасове посвідчення офіцера запасу громадянину Семенченко", - зазначили в прокуратурі.

У відомстві зазначили, що нардеп у серпні 2014 року використовував завідомо підроблене посвідчення офіцера запасу на своє ім'я шляхом надання їх посадовим особам військової частини №3027 для прийняття його на військову службу у військовому резерві.

У Генштабі кажуть, що Семенченко до призначення його на посаду комбата батальйону "Донбас" ніколи не перебував на обліку офіцерів, а також не отримував первинного військового звання.

Читайте також: У Кривому Розі активісти почнуть голодування