Суспільство
26 січня 2016
Вчителька київської школи жорстоко знущалась над першокласниками
Педагог примушувала малечу битися головою об дошку.
news-image

Вчитель молодших класів київської загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням англійської мови Юлія Демиденко використовує при навчанні дітей зовсім не педагогічні методи. Про це повідомив Олександр Каплюк,батько одного з першачків, надавши відповідний аудіозапис, повідомляє "Лівий берег", пише «Є!».

Тато хлопчика, почувши про жорстоке поводження вчительки з дітьми, вмонтував сину в пенал диктофон. Запис шокував його особисто й громадськість загалом. Вчителька, як чутно на аудіозапису, примушувала сина Олександра Каплюка, який стукав пальцями по парті, битися за цю провину головою об дошку.

"Будь ласка, з розбігу головою об дошку, якщо хотів постукати. Головою стукай об дошку! Може, іноземну мову яку вивчиш! », - кричить вчителька хлопцю.

Вдома хлопчик не зізнався батькам про інцидент, але батько усе почув на аудіозапису. Тоді вже й маленький винуватець трагедії зізнався, що отримав від Юлії В'ячеславівни пораду розбити голову об дошку. За це його почали цькувати однокласники.

Обурений батько звернувся до директора, яка пообіцяла звільнити вчительку. Але знайшлося 8 батьків, котрі почали захищати Юлію Демиденко.

"Для себе вона вибрала 8 «ручних» батьків, яким, наскільки я знаю, пообіцяла «особливе ставлення» до їхніх дітей та добрі оцінки в початкових класах", - пояснив їх поведінку батько дитини.

Зараз Олександр Каплюк звернувся до правоохоронних органів та збирається подати до суду на агресивного педагога.