Знайдений актор на роль Майкла Джексона в комедії про теракт
Героями нового телефільму «Елізабет, Майкл і Марлон», заснованого на реальних подіях, стануть також Елізабет Тейлор і Марлон Брандо.
news-image

Британський актор Джозеф Файнс зіграє американського поп-співака Майкла Джексона в драматичній комедії про пригоди Джексона, Марлона Брандо і Елізабет Тейлор під час терористичної атаки 11 вересня 2001 року, повідомляє The Independent, пише «Є!».

Роль Брандо в новому фільмі виконає Брайан Кокс, який грав Агамемнона в картині «Троя» і Кутузова в новому британському серіалі «Війна і мир». Елізабет Тейлор зіграє Стокард Ченнінг, відомо по музичному фільму «Бріолін».

"Це забавний, легкий і лукавий фільм про те, що собою представляли ці знамениті люди. Це прекрасна і гостра історія про їхні взаємини", - каже актор Джозеф Файнс.

Телефільм «Елізабет, Майкл і Марлон», заснований на реальних подіях, розповідає історію, що трапилася з акторами Марлоном Брандо і Елізабет Тейлор, що вирішили відвідати концерт Джексона в Нью-Йорку. Їхній візит до Нью-Йорка збігся з атакою терористів, тому кінозірки вирішили взяти з собою Майкла Джексона і тікати з міста в Сан-Франциско на орендованій машині.

Дата виходу нового фільму поки не оголошена. Передбачається, що прем'єра відбудеться в 2016 році.

Джозеф Файнс, брат актора Рейфа Файнса, грав у таких картинах, як «Закоханий Шекспір», «Що вислизає», «Чужа країна». Одна з його недавніх ролей - монсеньйор Тімоті Говард в серіалі «Американська історія жахів».