Суспільство
28 січня 2016
У п'ятницю в Україні очікується мокрий сніг і туман
У п'ятницю, 29 січня, в Україні, крім Лівобережжя, без істотних опадів, місцями тумани, на дорогах подекуди ожеледиця. У Карпатах - можливе сходження лавин.
news-image

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Є!».

29 січня вночі на Лівобережжі дощ та мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на решті території, а вдень по всій країні, без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. На заході та півдні країни місцями туман. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці у північних і східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, в Карпатах 1-6° морозу; вдень 0-5° тепла, на крайньому півдні до 8°, - йдеться у повідомленні.

Завтра у Карпатах без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Місцями туман. Вночі 1-6° морозу, вдень від 2° тепла до 3° морозу. Висота снігового покриву 12-18 см. У п'ятницю у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

У Львові без істотних опадів. Місцями туман. Вітер північно-західний, помірний. Вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла.

У Дніпропетровську вночі місцями невеликий дощ із мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, помірний. Вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

В Одесі завтра без істотних опадів. Вітер північно-західний, помірний. Місцями туман. Температура вночі 2-4°, вдень 4-6° тепла.

У Харкові вночі та вранці дощ із мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Уночі та вранці місцями налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла.

У столиці завтра без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-18 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

Читайте також: В Україні оголошено штормове попередження