Інтернет
8 лютого 2016
«Центр політичних рішень» створив набір стікерів із зображенням відомих політиків
Стікери демонструють емоції українських та світових політиків.
news-image

«Центр політичних рішень» (ред:- ЦПР) оголосив про вихід двох безкоштовних наборів стікерів із зображенням відомих українських та іноземних політиків для сервісу Telegram. Стікери відображають звичні смайли мессенджера за допомогою популярних зображень відомих політиків.

Про це кореспонденту «Є!» повідомив член ради директорів ЦПР Максим Куляєв.

Стікери стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-спілкування. Проте частіше за все ми користуємось тими, що має іноземне походження та навіть не завжди знаємо, хто зображений на тому чи іншому мемі. Ми вирішили створити близьке та зрозуміле кожному з нас. Звісно, як це і притаманно всім мемам, у цих стікерах присутні елементи сатири, - розповів Куляєв.


Серед українських мемів  - такі особистості, як Арсеній Яценюк, Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Олег Ляшко та інші відомі політики. За перший тиждень новий набір завантажили понад 6000 тисяч користувачів.

Також для завантаження доступні стікери із зображенням світових політиків. Принцип відбору був дуже простим - відомі картинки, з яких у мережі поширено найбільше мемів, - додав він.


Щоб завантажити стікери, необхідно перейти за посиланням в Telegram:

Світові політики: https://telegram.me/addstickers/cprWorld

Українські політики: https://telegram.me/addstickers/cprUkraine