Політика
2 лютого 2016
У мене серце стає через те, що Гончаренко може стати міністром охорони здоров'я - Ляшко
Лідер Радикальної партії вважає, що Міністерство охорони здоров'я має очолити фахівець світового рівня.
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував журналістам у кулуарах кадрові пропозиції на посади міністрів від фракції БПП, зокрема, кандидатуру Олексія Гончаренка, передає кореспондент «Є!»

"Шановні колеги від БПП, зокрема, на посаду міністра охорони здоров'я запропонували Олексія Гончаренка. У мене вже серце стає, коли я це чую. Так, це весело, але не настільки. Система охорони здоров'я - це надзвичайно відповідальна справа, там необхідно робити масштабні реформи, бо наразі у нас немає нормальної медицини, люди позбавлені можливості лікуватися , отримувати належну медичну допомогу", - вважає нардеп.

На думку Олега Ляшка, реформа медичної сфери, охорони здоров'я - це ключова реформа, разом із реформою правосуддя, прокуратури та економіки, тому на посаду міністра необхідно призначити фахівця світового рівня.

"А наши колеги від БПП на дуже важливі посади пропонують абсолютно недосвідчених і не фахових людей", - резюмував нардеп.

Він також зазначив, що у Радикальної партії наразі немає ніяких кадрових пропозицій, бо, на думку Ляшка , спочатку необхідно затвердити програму дій, а потім визначатись із посадами.