Суспільство
8 лютого 2016
Блондинка на Range Rover з Монако називає співвітчизників "ніщебродами"
Адвокат Світлана Цибуліна, що зламала стіл у відділенні поліції, поїхала у Монако і повідомила, що була в неадекватному стані через наркоз з алкоголем.
news-image

Адвокат Світлана Цибуліна, яка влаштувала скандал і зламала стіл у відділенні поліції в Києві, а пізніше заявила, що її сумочка "коштує більше, ніж все відділення", поїхала в Монако і звідти ображає співвітчизників, передає  «Є!».

Поки ніщеброди перемивають мені кісточки, я насолоджуюся видами прекрасної країни. А що у вас за вікном? - написала Цибуліна у Facebook.

Вона зазначила, що під час затримання перебувала в неосудному стані, під наркозом з алкоголем і поскаржилася, що в Україні "натовп вчепився в руйнування її особистості".

Я с жахом спостерігаю з Монако, як натовп люто вчепився в руйнування моєї особистості. Так, я була в неосудному стані, під наркозом з алкоголем, але подумайте про інше: який градус ненависті в українському суспільстві? - написала білявка.

Нагадаємо, 3 лютого в мережі з'явилося відео, як в Києві поліцейські затримали блондинку на ім'я Світлана, яка припаркувала автомобіль Range Rover на пішохідному переході. Вона влаштувала скандал у відділенні поліції, зламала стіл і пообіцяла порушувати правила і далі.

За інформацією журналіста Дениса Бігуса, Світлана Цибуліна є співзасновником ряду юридичних компаній. А при реєстрації адвокатського об'єднання Юридична фірма DE JURE в 1999 році вона вказала адресу реєстрації однофамільця - прокурора ГПУ Ігоря Цибуліна.