Події
8 лютого 2016
Бойовики перетворили Горлівку на величезний пункт прийому металобрухту (ФОТО)
В окупованому місті дедалі частіше конфліктують угрупування терористів, які не можуть поділити між собою підприємства для розкрадання металу.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на групу "Нова Горлівка" у Facebook, про це розповіли місцеві жителі.

Ми прийшли до сумного висновку, що у Донбасі сталася "Революція копанок і металобрухту". Сьогодні угруповання бойовиків воюють між собою за іржавий шматок металу, вбиваючи себе подібних, вбиваючи всіх, хто вирішив здійснити замах на їхнє святе святих - метал. Горлівка перетворилася на величезний пункт зі збору та приймання металобрухту. Всі "розповіді" про запуски виробництв, робочих місцях... міф", - зазначили активісти.

Нещодавно в "адміністрації" міста казали, що російські інвестори зацікавилися фінансуванням шахт Калініна та Гайового. Втім, горлівчани цю новину спростували.

Приїхавши на шахту Калініна "пацани" з Ростова, насамперед змінили охорону, яка одразу ж розікрала все, що погано лежало, причому не тільки на ввіреному об'єкті, але і особисті речі колишніх колег. І прилеглі будівлі та об'єкти. А в бесіді з фахівцями не було наведено жодного питання з відновлення і запуску шахти, але питання про кількість робочого обладнання піднімалося постійно, так часто, що навіть затяті прихильники "республіки" зрозуміли - це буде демонтаж, розпил та вивезення", - пише група.

Зараз у місті працюють безліч пунктів прийому металу, до яких терористи звозять все, що можуть зняти з підприємств та шахт Горлівки та прилеглих територій.

Читайте також: До Донецька приїхав підрозділ морської піхоти РФ, а у Горлівці діють мобільні вогневі групи