Події
9 лютого 2016
У мережі з'явилося відео, як старший слідчий Генпрокуратури радить бійцю Донбасу дати покази на комбата Семенченка
Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв зазначив, що сьогодні лідер фракції Олег Березюк оприлюднить більше матеріалів про роботу прокуратури в цьому напрямку .
news-image

У мережі зявилося відео, на якому старший слідчий з особливо важливих справ Головної військової прокуратури Генпрокуратури України Трохименко на допиті радить ветерану добровольчого батальйону "Донбас" Новикову дати покази на комбата Семенченка, передає «Є!».

Новиков проходить по одній зі справ у якості свідка.

У коментарі з приводу даного відео нардеп Єгор Соболєв, зазначив, що слідчий проговорився, що зібрані вже томи справи проти Семенченка, і для цього прокуратура арештувала або викликала на допити не менше 7-ох бійців Донбасу.

Схема роботи традиційна: або даєш покази дати на комбата, або обвинувачуємо тебе... Цинізму історії додає те, що згідно Конституції, слідство проти народного депутата має бути розпочато лише після дозволу Верховної Ради. О 12:00 лідер фракції Самопоміч Олег Березюк оприлюднить більше матеріалів про роботу прокуратури в цьому напрямку і нашу реакцію на це, - написав нардеп