Київ
9 лютого 2016
У Києві інтернет-шахрай розповсюджував фальшиву валюту
29-річного підозрюваного доставили у Подільське управління поліції.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в м.Києві, до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Кирилівська затримали підозрілу особу, яка розповсюджує підроблену валюту, передає  «Є!».

На місці події до працівників поліції звернувся громадянин та розповів, що в інтернеті домовився про зустріч. На місці продавець поводив себе підозріло і постійно озирався. Підозрюваний сів у машину та попросив потерпілого показати йому гроші, після чого пред’явив свої купюри. Коли покупець помітив ознаки підробки, зловмисник намагався відібрати у нього купюри і спробував втекти. Але чоловік спільно зі своїм другом затримали зловмисника і викликали поліцію, - повідомляє прес-служба.

Під час огляду місця події за участю понятих у власника фальшивок правоохоронці виявили купюри з ознаками підробки. Вилучену валюту направили для проведення експертизи.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення або збут підроблених грошей) КК України.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.