Суспільство
9 лютого 2016
У Дзержинську 3-річна дівчинка опинилась у реанімації через побої матері
33-річну "горе-матір" суд залишив під домашнім арештом у зв'язку з наявністю ще двох неповнолітніх дітей.
news-image

7 лютого мешканка Дзержинська Донецької області, перебуваючи у нетверезому стані, жорстоко побила 3-річну доньку. Дівчина у надважкому стані знаходиться у реанімації. Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook, передає «Є!».

"Після «виховання» дитина перебуває в комі, нетранспортабельна, лежить в реанімації міської лікарні. За словами лікарів, їй допомогти може тільки диво. Прогнози дуже неоптимістичні", - повідомив невтішні новини Аброськін.

Суд залишив соціально неблагополучну матір під домашнім арештом, оскільки у неї є ще дві доньки, які тимчасово перебувають в інтернаті. 

Дії судді Дзержинського міського суду викликали обурення у Аброськіна. Він наголошує, що залишити матір вдома аби вона виховувала двох інших дівчат - цинічно. Адже саме її "виховання" довело наймолодшу до реанімації.

Аброськін наголосив, що вражений байдужістю рідних, знайомих та сусідів родини. Адже про пияцтво матері й жорстке поводження з дітьми їм очевидно було відомо. Оскільки ця вада не з'являється в один день, переконаний начальник поліції. Він обіцяв посприяти подальшій підтримці дівчинки.