Світ
9 лютого 2016
У Китаї хлопчик "ожив" за кілька годин до кремації
Чи в нормі усі його життєво важливі органи - поки невідомо.
news-image

У Китаї працівники моргу в екстреному порядку скасували заплановану кремацію хлопчика, який помер через зупинку серця. Перед початком кремації дитина подала ознаки життя, шокувавши всіх присутніх, передає The Express Tribune з посиланням на місцеве телебачення, пише «Є!».

За інформацією видання, хлопчик був оголошений мертвим і провів 15 годин в морзі при температурі близько -12С. Після того як стало відомо, що дитина жива, про це повідомили його батькові, а хлопчик був доставлений у відділення інтенсивної терапії.

"Це перший раз, коли я бачив таке. Це просто справжнє диво", - зазначив доктор лікарні, де немовля народилося недоношеним в січні цього року.

Немовля було оголошено мертвим 4 лютого після того, як лікар вирішив, що його серце перестало битися. Перед тим як дитина була відправлена ​​до моргу, батько загорнув його в два шари одягу, що, можливо, посприяло тому, що хлопчик пережив низькі температури.

Незважаючи на неймовірний результат, лікарі, як і раніше, сумніваються, що хлопчик зможе оговтатися від того, що сталося і всі життєво важливі органи прийдуть в норму, уточнюють журналісти.