Емма Уотсон закрутила роман із скромним менеджером
Зірка серії фільмів «Гаррі Поттер» Емма Уотсон, схоже, закохалася. Обранцем актриси став нікому не відомий менеджер Вільям Найт.
news-image

Останні кілька років зірка «Гаррі Поттера» Емма Уотсон була активісткою руху феміністок. Однак, дівчині довелося переглянути свої погляди, коли вона знову закохалася, передає «Є!»із посиланням на Viva.

Подейкують, що зараз Емма просто без розуму від свого нового коханого, з яким почала зустрічатися кілька місяців тому. А обранцем знаменитості виявився невідомий менеджер Вільям Найт.

Вільям старше Емми на 10 років. Найт далекий від шоу-бізнесу, він працює менеджером з продажу комп'ютерів. 

Перший раз парочку помітили в Каліфорнії, де Емма і Вільям відпочивали в одному з готелів. Пізніше актрису з коханим бачили в Оскворді, звідки родом Уотсон. Там закохані святкувала Новий рік.

Залишається сподіватися, що цього разу у актриси все складеться в особистому житті. Адже минулі її відносини з гравцем в регбі Меттью Дженні закінчилися вельми сумно. Тоді пара несподівано розлучилася, а сама актриса навідріз відмовилася пояснювати причини розставання. Лише через деякий час Емма зізналася, що дуже важко пережила розрив.