Події
10 лютого 2016
У Криму сталася паніка через мобілізацію резервістів
Окупанти оголосили мобілізацію резервістів у анексованому півострові.
news-image

Як повідомляє «Є!», про це заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ввечері мені подзвонили на мобільний телефон і сказали, щоб до 11:00 ранку прибув до військкомату, маючи при собі паспорт та військовий квиток. Коли я прибув у військкомат, там уже було більше 100 осіб. У нас забрали військові квитки, які повернули через три години, але вже з виписаними повістками, в яких було написано, що слід з'явитися 10 лютого до 21:00 до воєнкома. Працюючим "призовникам" також видали спеціальні корінці, щоб вони їх вручили своєму керівництву за місцем роботи. На питання, куди, навіщо і на скільки днів - повна тиша...", - переповів Чубаров.

У соцмережах жителі Криму пишуть, що серед чоловіків почалася паніка. Ніхто не знає, через що окупанти оголосили мобілізацію, деякі користувачі кажуть, що, можливо, все розпочалося через війну в Сирії та майбутній наступ Росії у Донбасі, тому багато хто з жителів півострова хоче поїхати до України, щоб їхати воювати. 

Читайте також: Туреччина планує постачати Україні зброю - Джемілєв