Після ролі Х'ю Гласса Ді Капріо пропонують стати «обличчям туризму» Челябінська
Всесвітньо відомому кіноакторові Леонардо Ді Капріо надійде пропозиція стати «обличчям туристичного кластера» Челябінської області.
news-image

Таку ідею озвучив сьогодні на нараді з главами муніципалітетів регіону губернатор Борис Дубровський, пише «Є!» з посиланням на російські ЗМІ.

Глава регіону на нараді торкнувся теми появи в Instagram актора фотознімку Магнітогорська - пейзажу, який зображує зимову річку Урал на тлі численних труб ММК.

 

Виходець з Магнітогорського комбінату, Дубровський детально прокоментував фото.

Віталій Вікторович, впізнаєте? - Звернувся губернатор до голови Магнітогорська Бахметьєвим. - Ось мартен, бачу доменні цехи. Я помиляюся чи частини будівель зараз вже немає? Системна річ, а розміщена як якась сучасна ситуація, Ді Капріо розмістив в соцмережі і збирає лайки.

Далі глава регіону навіть переклав коментар автора фото - відомого фотожурналіста Герда Людвіга.

Я розумію, Ді Капріо шле нам привіт, хоче до нас приїхати, - резюмував Дубровський. - Користуючись присутністю преси, запрошую його, нам є що показати. Ми запропонуємо стати йому обличчям нашого туристичного кластера. Треба показати, що ми змінюємося, що стаємо кращими. І ще що ми дуже гостинні.

На закінчення губернатор висловив ідею зробити фотографію сучасного комбінату і річки Урал з того ж місця і відправити акторові.

Як повідомили Znak.com в прес-службі глави регіону, пропозиція занесено в протокол. Тепер віце-губернатору Вадиму Євдокимову належить зв'язуватися з кінозіркою і озвучувати запрошення губернатора.

Як повідомлялось раніше, на сторінці Ді Капріо в Instagram з'явився знімок, який зображає городян, що рибалять на тлі труб Магнітогорського металургійного комбінату (ММК). Автор знімка - відомий фотожурналіст Герд Людвіг, який зробив його на початку 2000-х років. Ді Капріо доклав до знімка також коментар автора: «Магнітогорський металургійний комбінат (ММК) є одним з найбільших металургійних компаній в Росії. Під час зими, на вихідних чоловіки свердлять лунки в товстому льоду річки Урал і відчувають свою удачу. Знаючи, що річка сильно забруднена відходами з величезного заводу, багато рибалок продають свій улов на ринках і не їдять його самі. Річка Урал вважається межею між Європою і Азією. Щоб зробити це фото, я стояв на європейському ґрунті, в той час як металургійний завод знаходився в Азії ».

Читайте також: Ді Капріо розповів про свої почуття з приводу шостої номінації на «Оскар»