Події
10 лютого 2016
Підривом автобуса бойовики провокують гуманітарну катастрофу на окупованих територіях
Обстрілами пунктів в'їзду-виїзду та замінуванням доріг біля блокпостів сил АТО терористи "ДНР" намагаються зробити так, щоб місцеві жителі не виїжджали з окупованих територій.
news-image

Як повідомляє «Є!», про те, що підрив мікроавтобуса в районі Мар'їнки і обстріл КПВВ - спроба бойовиків спровокувати гуманітарну катастрофу в самопроголошеній "республікці", заявив керівник української сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін генерал-лейтенант Андрій Таран.

Після того, як минулого тижня через постійні обстріли з боку бойовиків було закрито КПВВ "Зайцеве", мирні мешканці мали можливість перетинати лінію розмежування через пропускний пункт поблизу Мар'їнки. Своїми останніми діями терористи намагаються змусити українську сторону закрити і цей пункт пропуску", - підкреслив офіцер.

За словами Тарана, після того, як у "ДНР" досягнуть своєї мети, вони цинічно звинуватять Київ у гуманітарній катастрофі.

Нагадаємо, сьогодні поблизу Мар'їнки на нульовому блокпості підірвався автобус, який прямував з окупованого Донецька в бік Курахового. Четверо людей загинуло.

Читайте також: Терористи обстріляли контрольний пункт виїзду з АТО, коли там були мирні люди (ВІДЕО)