Політика
10 лютого 2016
Згуладзе та Деканоїдзе заявили, що їх дратує патрульна поліція (ВІДЕО)
Заступник Авакова на засіданні колегії МВС та Мін'юсту зазначила, що патрульна поліція, може потонути серед систем інтриг та корупції.
news-image

Як повідомляє «Є!», Ека Згуладзе зазначила, що патрульна поліція є флагманом реформи, проте його можуть знищити. 

Поліція вже мене дратує. Коли нас хвалять за проект, я не радію, я хвилююся, як і хвилюються звичайні українці. Ми не можемо мати острівці реформи. Патрульна поліція - це острівець. Якщо острівці залишаться в оточенні океану інтриг і корупції, вони потонуть. Ми створили цей острівець, щоб показати, що це можливо. Цей рік набагато важливіше. Ми повинні зробити з цих острівців континенти. І це можливо, мультиплікацією цих острівців, і що важливіше, кожен раз створюючи острівці, ми будемо будувати мости, сполучні ці острівці. Ці мости можуть бути тільки принципами", - зазначила заступник Авакова.

Зі словами Згуладзе погодилася Хатія Деканоїдзе, яка підкреслила, що поліцейським потрібна підтримка.

Патрульна поліція довела, що ми можемо робити справу, і патрульна поліція довела, що суспільство і парламент і уряд і президент і міжнародне співтовариство і звичайні люди, вони можуть консолідуватися навколо поліції. Зараз на кону не тільки патрульна, але і вся Нацполіція. І суспільство має консолідуватися навколо неї, тому що поліція - це хребет внутрішньої безпеки країни", - сказала Деканоїдзе.

Читайте також: Поїздки народний обранців у 2015 році обійшлися українцям у кругленьку суму