91-річна киянка знялась у відвертій фотосесії
Пані Віра виступила у ролі моделі у дипломній роботі фотографа-початківця.
news-image

Фотограф Ірина Сухомлинова познайомилась з киянкою пані Вірою поблизу свого будинку, коли висаджувала навесні квіти. Потім вони разом годували взимку собак. А згодом знайомство переросло у дружбу й грандіозний творчий проект "Старість", який можна буде побачити в одній із столичних галерей, повідомляє УП.Культура, передає «Є!».

"Спостерігаючи за нею, зрідка спілкуючись, я зрозуміла, що неодмінно щось для себе втрачу, якщо не сфотографую її", - розповідає фотограф.

У 91 рік пані Віра чудово виглядає, виконує фізичні вправи, піклується про тварин та цінує красу. Вона наголошує, що ніколи не занепадає духом й намагається з оптимізмом сприймати усі життєві негаразди. Вона ретельно піклується про свою зовнішність та одяг, тому зауважує - відчуває себе, максимум, на 45.

"Я вважаю, що жінка може бути не лише красивою, але й сексуальною у будь-якому віці", - коментує жінка відверте фото у ванній кімнаті.

Пані Віра наголошує, що завжди одягалась зі смаком й зараз собі не зраджує. Своє 90-річчя святкувала у білій сукні з капелюхом разом з донькою й внучкою у кав'ярні.

Зараз ще має час й натхнення працювати влітку у саду. Мріє побудувати там криницю, щоб була змога щедро поливати улюблені рослини.

Єдине, що непокоїть жінку: хоче, щоб в Україні з повагою ставились до літніх людей.