Топ-5 найяскравіших зіркових пар
Пропонуємо Вам згадати 5 найцікавіших союзів сьогодення.
news-image

14 лютого - День всіх закоханих. «Є!» приготувала для Вас топ-5 яскравих зіркових пар, які є прикладом пристрасті, вірності та справжнього кохання.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт.

Ця зоряна пара відома не тільки скандальним початком стосунків, а й особистою назвою свого союзу "Бранджеліна". Роман Джолі і Пітта почався у 2004 році, під час зйомок у фільмі «Містер і місіс Сміт». Тоді Бред ще був одружений на зірці серіалу "Друзі" Дженіфер Еністон. Стрічка вийшла на екрани в червні 2005 року, а 2 жовтня того ж року Пітт офіційно розлучився з Еністон.

Вже у 2006 році Джолі народила актору доньку Шайло, а у 2008 році у пари народилася двійня - син Нокс і дочка Вів'єн. Сьогодні пара виховує шістьох дітей.

Закохані довели, що вміють переживати важкі часи разом. Пітт став справжнім порятунком для Джолі, яка в 2007 році страшно переживала смерть матері. У 2013 році Бред підтримав дружину, яка наважилася на подвійну мастектомію через ризик захворіти на рак. 

 

Принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Майбутня герцогиня чекала пропозиції руки і серця від свого нерішучого принца майже 10 років. За своє королівське терпіння Кейт Міддлтон була нагороджена не тільки монаршим статусом, а й любов'ю своїх підданих, а головне - двома малюками.

Принц Вільям вперше помітив свою однокурсницю Кейт Міддлтон, коли вона пройшлася по подіуму в знаменитій прозорій сукні. Кейт брала участь в студентському показі мод.

Серйозні стосунки почалися у пари тільки на другому курсі. Тоді разом з приятелями вони зняли особняк та почали жити разом. "Ми в'їхали туди в якості друзів, але саме там все і сталося", - згадує принц. 

Цікаво, що Вільям попередив Кейт, що раніше 30 одружуватися не збирається. Тоді принцу було 25 років. Але Кейт змусила Вільяма змінити своє рішення. Він зробив їй пропозицію в 28 років.

Королівське весілля у Великобританії і в усьому світі, згадують досі.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов.

Співачка Руслана вже 20 років в шлюбі з Олександром Ксенофонтовим. 

За словами самої співачки, вони з чоловіком пройшли через багато випробувань. Свої стосунки співачка називає неземною любов'ю. 

 

Вікторія та Девід Бекхеми.

Футболісту Девіду Бекхему пощастило - 18 років тому він потрапив в руки «перчинки» Вікторії, яка зробила його іконою стилю і щасливим батьком трьох хлопчаків і дочки. 4 липня пара відзначила 16-ту річницю весілля.

На матч за участю нової зірки клубу «Манчестер Юнайтед» Бекхема Вікторію привела подруга по Spice Girls Мелані Чісхолм. Пара зустрілася після гри під трибунами і більше не розлучалася. Правда, Девід так і не наважився попросити номер телефону своєї нової знайомої. Вікторія сама простягла сором'язливому кавалеру свій квиток на футбол з номером. Цей квиток Девід зберігає досі.

Бекхеми мають три сини, а у 2011 році з'явилася на світ довгоочікувана дочка Харпер Севен. 

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт.

Стосунки співачки Майлі Сайрус з актором Ліамом Хемсвортом почалися в 2009 році на зйомках мелодрами «Остання пісня». Через три роки вони оголосили про заручини, однак у 2013 прийняли рішення розлучитися.

За інформацією, на початку 2016 року 23-річна Майлі і 26-річний Ліам вирішили дати своїм відносинам другий шанс. Західні ЗМІ повідомляють, що зірки вже з'їхалися і готуються до весілля.