Війна
12 лютого 2016
В Авдіївці у міськвідділі зробили сучасний ремонт (фото)
У цьому приміщенні також знаходиться музична школа.
news-image

Зруйновані військовими діями міста повертаються до мирного життя. Принаймні, зовні. Так, про відновлення будівлі Авдіївського міськвідділу повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook, передає «Є!».

Допомогу щодо відбудови приміщень надав Авдіївський коксохімічний завод, оскільки саме до його директора Муси Магомедова Аброськін звертався з  проханням. Будівля була зруйнована вщент, неодноразово в неї потрапляли бойові снаряди. Аброськін наголосив, що відновлення міськвідділу насправді матиме подвійну користь.

"До слова, в цьому ж будинку знаходиться і міська музична школа. Її також відновили спільними зусиллями місто і завод. У ній займаються понад 100 дітей", - зауважив головний поліцейський області.

Аброськін зазначив, що мирне життя помалу повертається до втомленої від війни Авдіївки. Зараз у населеному пункті мешкають 16 тисяч городян, до війни їх кількість перевищувала 30 тисяч. Працюють три школи та чотири дитсадка, декілька навчальних закладів тимчасово зачинені.