Україна
12 лютого 2016
Посли Великої сімки зробили спільну заяву щодо корупції в Україні
Дипломати підтримали український уряд.
news-image

Посли Великої сімки виступили із спільною заявою, у якій окреслили всебічну підтримку реформ й державної політики Кабінету міністрів. Текст заяви зокрема наводить сайт посольства Японії в Україні, повідомляє "Європейська правда", пише «Є!».

«Посли вітають оголошені Кабінетом Міністрів основні цілі та принципи державної політики, зокрема, нульової терпимості до політичного втручання і корупції. Однак, ми вважаємо, багато що ще належить зробити, щоб реалізувати ці принципи. Слова повинні бути переведені в конкретні дії », - йдеться в заяві посольства Японії в Україні.

Посли G7 висловили готовність працювати разом із українським політикумом на благо українського народу. Однак дипломати зазначили, що готові допомагати лише налаштованому на конструктивні реформи уряду.

У заяві також йдеться, що Кабінет міністрів, Верховна Рада з усім депутатським корпусом і Адміністрація Президента повинні разом боротися за зміни у країні на краще. І головне, наголосили дипломати, слова не повинні розходитись в українській політиці зі справами.