Київ
15 лютого 2016
У КМДА розглянули кандидатури Резнікова і Сагайдака на посади заступника Кличка
Комісія Київради з питань місцевого самоврядування розглядала проекти щодо призначення Резнікова і Сагайдака заступниками голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень.
news-image

Минулого тижня у приміщенні КМДА відбулося чергове засідання постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків.

Основними питаннями, які розглядались під час засідання, були проекти рішень про погодження призначення Іллі Сагайдака на посаду заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, а також Олексія Резнікова - заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень та реформ (за поданням Бондаренка В.В.).

Перед голосуванням голова комісії Олександр Березніков поставив декілька питань кандидатам та Володимиру Бондаренку, який подавав проекти рішень. Зокрема, голова комісії намагався уточнити, в чому полягатимуть повноваження заступників, які все ще чітко не визначені. Крім цього він хотів з’ясувати питання щодо збільшення штату працівників і джерел їх фінансування. Також Березніков поцікавився, як регламентується кількість заступників голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, адже нові призначення призводять до збільшення штату і збільшення витрат з бюджету. 

«Чисельність заступників голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень не регламентується», - відповів Володимир Бондаренко на запитання голови комісії.

Комісія розглянула проекти рішень: за кандидатуру Сагайдака проголосував один член комісії, двоє утрималися. За кандидатуру Резнікова проголосувало двоє членів комісії, один утримався. За результатами голосування проекти рішень не набрали достатньої кількості голосів.

Нагадаємо, раніше призначення Олексія Резнікова та Іллі Сагайдака на посади заступників голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень погодила постійна комісія Київради з питань регламенту та депутатської етики, і необхідно було дочекатись рішення постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків.