Події
15 лютого 2016
У Генпрокуратурі назвали відставку Касько піар-акцією
У Генеральній прокуратурі заяву Віталія Касько про відставку з поста заступника генпрокурора розцінюють як піар-акцію.
news-image

Про це заявив помічник генпрокурора Владислав Куценко в ефірі "112 Україна", пише «Є!».

Кожна людина повинна прийняти те чи інше рішення, в тому числі, перебування на службі або про відставку. Що стосується заяви саме Віталія Касько, то ми вважаємо, що це справжня піар-акція. Оцінку його роботі, якщо він дійсно подасть рапорт, як він заявив, що зараз принесе в кабінет генпрокурора, то оцінку його роботі дасть суспільство згодом, коли ми проаналізуємо, що вдалося пану Касько, а що не вдалося на посаді заступника генпрокурора України. він зробив ряд гучних заяв, на жаль піар-характеру, - заявив Куценко.
У нього в руках були всі механізми для того, щоб не просто робити заяви, а на самому ділі продемонструвати всьому суспільству роботу з міжнародного питання, по санкціям, по боротьбі з корупцією: відділ під тобою, і третє - у справі" діамантових прокурорів " . Тому, як кажуть, поганому танцюристу і ноги заважають, - заявив Куценко.

Нагадаємо, 15 лютого заступник Генпрокурора Віталій Касько заявив про те, що подає у відставку з займаної посади, оскільки ГПУ перетворилася, за його словами, в розсадник і "дах" корупції. 

Читайте також: Заступник Шокіна заявив про звільнення