Вагітна Ольга Фреймут стала ведучою нового телешоу
Телеканал «1 + 1» працює над новим реаліті-шоу «На ножах», ведучою якого стане вагітна Ольга Фреймут.
news-image

Навесні телеканал «1 + 1» випускає в ефір нове реаліті-шоу «На ножах», ведучою якого стане вагітна Ольга Фреймут, передає «Є!» із посиланням на Viva.

У новому проекті ведуча буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень.

Всього за 5 днів Ольга Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який знаходиться на межі краху, в успішне місце. Команда проекту «На ножах» проведе повний аналіз роботи закладу: від кухні та інтер'єру, до взаємин в колективі. А потім відправить всю команду ресторану на «тім-білдінг», допоможе з ідеями для ре-дизайну інтер'єру та дасть свої поради, як усунути помилки і побудувати успішний бізнес. А найголовніше, команда «На ножах» виявить і допоможе вирішити проблеми у відносинах між співробітниками, конфлікти всередині колективу, які часто є головним чинником, що впливає на успішність бізнесу.

Я щаслива, що можу не тільки робити зауваження, а й допомагати людям в їх бізнесі. Часто справи погіршуються, коли команда ресторану «на ножах», або власники через свою втому не бачать елементарних помилок. Коли хворієш, можна викликати швидку допомогу, а коли «при смерті» ресторан, який годує всю сім'ю, як останню надію, викликають команду «На ножах». Над проектом працюють найкраща команда експертів - психологи, дизайнери інтер'єру, а також Діма Борисов - єдиний в нашій країні, хто створив свою особливу і прибуткову ресторанну імперію, - коментує Ольга Фреймут.

Незважаючи на те, що співробітники закладу самі звуть команду проекту на допомогу, іноді на шляху перетворення свого ресторану вони будуть чинити опір змінам. Адже вони думали, що Фреймут буде міняти страви й інтер'єр, а змінюватися доводиться їм самим.

У перетворенні ресторанів Ользі Фреймут допоможуть відомі експерти, професіонали своєї справи. Реаліті-шоу «На ножах» знято за американським форматом Kitchen Nightmares телеканалу Fox. Побачити його можна буде цієї весни.

Читайте також: Про Фаїну Раневську знімуть серіал